Diensten & services

Midden Nederland techniek is een bedrijf dat met je meedenkt. Kwaliteit, servicegerichtheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid en eerlijkheid en transparant zijn belangrijke kernwoorden binnen onze organisatie waar we aan houden.

We zijn een ervaren installatiebedrijf en hebben verstand van ons vak en doen ons werk met plezier. Zoals ons naam als zegt zijn we actief in Midden Nederland  maar ook andere plekken in Nederland. De mensen binnen ons installatiebedrijf beschikken over een ruime kennis van zaken en zijn in alle aspecten van installatiewerk thuis.

Hieronder vindt u een overzicht van de vakgebieden waarop wij u behulpzaam kunnen zijn, of het nu gaat om het aanleggen van rioleringen, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties, in zowel bestaande woningen als nieuwbouw woningen, Midden Nederland Techniek is van alle markten thuis.

Elektriciteit

Midden Nederland Techniek helpt je bij alle vragen of alle klussen die met elektra te maken hebben voor je uitvoeren of advies over uit brengen. Of het nou gaat om het aanleggen van een groepenkast, installatie van datanetwerken of het uitbreiden van elektra wij kunnen het allemaal uitvoeren.

Duurzaamheid

Steeds meer worden we bewust van onze leefomgeving en verdiepen we in de mogelijkheden in verduurzaming zowel in onze huis als in het bedrijfsleven. Midden Nederland Techniek kan je deskundig advies geven op het gebied van deze nieuwe energiebesparende technieken

Installaties

De taken van een installatiemonteur kunnen verschillen, echter is Midden Nederland Techniek overal bereid en heeft ruime ervaring en kennis om je overal bij te helpen. Of het nou gaat over bestaande of een compleet nieuwe installaties of advies, Midden Nederland Techniek helpt graag een handje bij.

Loodgieterswerk

Midden Nederland Techniek is de specialist die je zoekt. Of het gaat om bouwen of verbouwen, wij nemen je graag het werk uit handen en staan altijd voor je klaar. We draaien onze handen niet om voor specialistische aanleg van sanitair en leidingen. Zie ons website voor meer informatie

Ventilatiesystemen

Een goede luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand is erg van belang voor ieders gezondheid en comfort. Bij Midden Nederland Techniek kunnen we je helpen en een passend advies geven bij het gebruik of aanschaf van de juiste systemen.

Verlichting

Wilt u graag meer verlichting hebben of heb je ideeën waar je graag met een specialist wilt bespreken wat er allemaal mogelijk is. Dan bent je bij Midden Nederland Techniek bij het juiste adres. Wij willen graag helpen en adviseren wat voor jou mogelijk is binnen je huis of kantoor.