Elektriciteit

Midden Nederland Techniek biedt eerlijk en heldere advies op alle gebieden van elektrotechnische vraagstukken. Of het nou gaat om compleet vervanging of uitbreiding van elektra, wij kunnen en willen hierbij helpen. Voordat u iets wil aanpassen is het aan te raden eerst advies te vragen dat kan uiteraard bij ons. Een elektromonteur kan je informeren over de voor- en nadelen van een bepaalde installatie, of een inspectie bij u thuis of bedrijf uitvoeren voor mogelijkheden.

Midden Nederland techniek is hierin gespecialiseerd en kunnen dus alle klussen die met elektra te maken hebben voor je uitvoeren. Geen vraagstuk is  voor ons te complex, of het nou gaat om het aanleggen van een groepenkast, installatie van datanetwerken of het uitbreiden van elektra wij kunnen het allemaal uitvoeren. Alle werkzaamheden stemmen we natuurlijk met je af in goed overleg.

Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op of vul vrijblijvend het contactformulier in voor informatie over wat in uw geval mogelijk is. Wij reageren zo spoedig mogelijk op je bericht.

Groepenkasten

Tegenwoordig breiden we onze huizen uit met elektrische installaties waardoor de huidige groepenkasten niet meer voldoen of toe zijn aan vervanging. Hierbij kan Midden Nederland Techniek erbij helpen. wij kunnen je hierbij een passend advies uitbrengen en je bestaande groepenkast mogelijk uitbreiden of vervangen.

Twijfel je wat er nodig is om een nieuwe groepenkast bij je te laten installeren of wil je advies. Neem gerust contact met ons en samen kunnen je meedenken voor een ideale oplossing.