Installaties

Tijd voor een nieuwe keuken of badkamer? Of denk je aan om je netwerk te verbeteren of uit te breiden. Midden Nederland Techniek neem alle zorgen uit handen en kan dit voor regelen.

Of het nou gaat over bestaande of een compleet nieuwe installaties of advies, Midden Nederland Techniek helpt graag een handje bij. Wij specialiseren ons in alle facetten van installatietechniek ook het beheer van bestaande klimaat- en sanitair installaties kun je aan ons overlaten Wij werken met een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen, die met passie het werk voor je uitvoeren en op de hoogte blijven van alle recente technologieën met betrekking tot installatietechniek.

Zo leveren we bij je altijd de meest moderne installatieoplossingen. Bekijk onze website om te zien waarmee we jou van dienst kunnen zijn.

Datanetwerken

Een goede netwerk is van belang tegenwoordig kunnen we het niet meer wegdenken. We stellen hogere eisen van onze netwerk het moet aan de juiste snelheid en kwaliteit voldoen. Hierbij kan Midden Nederland Techniek je erbij helpen.

Midden Nederland Techniek is een specialist en vakkundig in het aanleggen van deze fysieke bekabeling. Zo kunnen wij je netwerkbekabeling leggen zowel thuis als binnen je bedrijf. De uitwisseling van deze netwerken worden dan gecentraliseerd in een patchkast of meterkast afhankelijk van je wensen en eisen.

Hiermee kunnen al je systemen moeiteloos met elkaar communiceren, denk hierbij aan systemen zoals camerasystemen, alarminstallaties, wireless installaties en meer.

Ben je geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Keuken installatie

Keukens installeren is nauwkeurig werk en moet op perfectie worden uitgevoerd. Hierbij is ervaring en vakmanschap echter wel benodigd om met de juiste gereedschap de perfecte keuken te kunnen leveren met een top eindresultaat.

Midden Nederland Techniek is gespecialiseerd en zorgt dat alle keukeninstallatie en voert de benodigde werkzaamheden uit met zorg, nauwkeurigheid en het juiste gereedschap. Je bent altijd verzekerd van een vakman in huis die de keuken komt installeren.

Schaft u een compleet nieuwe keuken aan en je huidige installatie moet aangepast worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor aanpassingen van de aansluitpunten gas, elektra, water en afvoer wordt door ons verzorg. Is er de wens om elektrisch te koken dan kunnen wij ook hiermee van dienst zijn.

Ben je geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sanitair

Midden Nederland Techniek heeft jaren ervaring in het realiseren en maken van sanitaire voorzieningen.

Als erkende installateur zijn wij een specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van je sanitair. Denk hierbij aan renoveren van je badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet. Wij nemen je graag mee en adviseren je graag een passende oplossing wat bij je past.

Heb je een bepaald eindbeeld voor ogen of een lijst met wensen voor het sanitair opgesteld. Wij nemen die samen met je door en bespreken de vervolgstappen die van groot belang zijn. Hier kunnen wij je bijstaan door je te voorzien van deskundig advies en waar mogelijk de plaatsing van het sanitair. Wij verzorgen de gehele installatie van de sanitaire ruimtes in je huis of bedrijfspand.

Heb je behoefte aan een deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt dan gerust contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd  in het aanleggen van gas, water en riool leidingen voor nieuwbouw en renovaties.