Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme, of het nu gaat om het aanleggen van rioleringen, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties, in zowel bestaande woningen als nieuwbouw woningen, soms noodgedwongen gaat er wel eens onverwachts mis. In de meeste gevallen gaat het om kleine defecten of storingen die je zelf niet kunt of wil verhelpen.

Midden Nederland Techniek is de specialist die je zoekt. Of het gaat om bouwen of verbouwen, wij nemen je graag het werk uit handen! Wij staan altijd voor je klaar en draaien wij onze hand niet om voor specialistische aanleg van sanitair en leidingen. Dit geldt ook voor het aanleggen van nieuwe leidingen of het verleggen van het huidige leidingwerk Wij gebruiken alleen de beste materialen voor het beste resultaat. Wanneer je ons contacteert, komen wij langs en bent je altijd verzekerd van het beste resultaat.

Riolering

We zijn ons vaak nauwelijks bewust van hoe afhankelijk we zijn van de riolering, het is voor ons iets iets dat heel vanzelfsprekend is totdat op moment dat er iets kapot gaat. Dan pas komt er veel mensen erachter dat ook riolering eens in de zoveel tijd onderhoud nodig heeft om goed te kunnen blijven functioneren.

Midden Nederland Techniek kan je gelukkig hierbij helpen, wij zorgen dat dit werkt en blijft werken waarbij je als partner hier geen omkijken meer naar hebt. Wij ontzorgen je hierbij en zorgen dat door onze specialisten nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Waterleiding

Zoekt je een specialist voor de aanleg, reparatie of het omleggen van waterleidingen? Dan bent je aan het juiste adres! Midden Nederland Techniek heeft ruime ervaring met nagenoeg alle soorten waterleidingen zoals koperen of kunststof waterleidingen. In uw woning zijn talloze waterleidingen aanwezig. Doorgaans zijn deze niet zichtbaar, aangezien ze vaak verwerkt worden in de vloer of muren. Bij het plaatsen van een waterleiding zijn meerdere mogelijkheden In overleg zoeken we naar de juiste oplossing.

Gasleiding

Gas kan bijzonder gevaarlijk zijn wanneer je hier geen ervaring mee hebt. Wij raden het zeker af om zelf een gasleiding in uw woning aan te leggen of te verleggen. Een verkeerde aansluiting kan namelijk grote gevolgen hebben. Midden Nederland Techniek kan je hierbij helpen, wil je een gasleiding aanleggen of verleggen? Laat dat maar aan ons over, op deze manier weet je zeker dat de werkzaamheden op de juiste wijze uitgevoerd. En bent u verzekerd van een veilige aansluiting. Zodoende hoeft je dus niet bang te zijn voor een lekkage.