Ventilatiesystemen

Een goede luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand is erg van belang voor ieders gezondheid en comfort. Bij onvoldoende en mogelijke slechte ventilatie ontstaat er een slechte luchtkwaliteit, die kan leiden tot schimmel en gezondheidsklachten.

Bij Midden Nederland Techniek kunnen we je helpen en een passend advies geven bij het gebruik of aanschaf van de juiste systemen. Wij hebben ruime ervaring bij het installeren en onderhouden van deze speciale installaties.

Wij zorgen voor een frisse omgeving thuis of in het bedrijf de juiste toepasbaarheid van mechanische en/of natuurlijke ventilatie. Een optimaal resultaat behalen uit je systeem kan worden mogelijk gemaakt door vooraf de mogelijkheden samen te bespreken waarbij wij u adviseren over materiaal, plaatsing en onderhoud. Klimaatbeheersing in uw leefomgeving is zeker aandacht waard, neemt u daarom voor een advies, gericht op uw situatie, contact met ons op.

Luchtbehandeling

Het klimaat in je huis of gebouwen en kantoren waar mensen werken en wonen is van groot belang. Met een luchtbehandelingssysteem wordt schone buitenlucht aangezogen en behandeld, afhankelijk van het gekozen systeem.

Er zijn meerdere mogelijkheden waarbij lucht verwarmd, gekoeld, bevochtigd en ontvochtigd worden en doormiddel van gebruik van filters die de ruimtes in worden geblazen. Daarnaast kan de lucht ook weer afgezogen worden en naar buiten afgevoerd.

Wij leggen verschillende luchtbehandelingssystemen aan, naar gelang de wens van de klant, waarbij wij rekening houden met energieverbruik van de installatie. Naast de aanleg zorgen wij ook voor periodiek onderhoud van de luchtbehandelingssystemen.

Klimaatbeheersing

Onder verwarming en klimaatbeheersing vallen diverse installatietechnieken. Voor Midden Nederland Techniek is geen enkele uitdaging groot. We zijn op alle terreinen thuis en kunnen je een gepaste advies geven naar je eigen wensen en eisen.

Wil je je bestaande installatie uitbreiden of verduurzamen, dat kan wij helpen je hiermee ook graag en denken met je mee. Oplossingen op het gebied van mogelijke combinatie verwarmen-koelen- ventileren bieden wij je graag aan. Onder verwarming en klimaatbeheersing vallen o.a. gasgestookte cv-ketels, luchtverwarming, stadsverwarming, warmtepompen, vloerverwarming, koeling, VRV, infraroodverwarming.

Voor Midden Nederland Techniek is technisch is niets te moeilijk. Onze vakmensen bieden de juiste oplossing en denken graag met je mee. Wij stemmen hierbij af op jouw wens betreffende de investering.