Verlichting

Als we het hebben over verlichting en de installatie ervan komt daar altijd meer bij kijken dan in eerste instantie gedacht. Een lamp vervangen lukt altijd wel alleen het aansluiten aan je meterkast of groep wordt al een stuk ingewikkelder.

Wil je voldoende licht op je werkplek of in je woonkamer of slaapkamer een prettige sfeer creëren. Met de juiste verlichting kan je een hoop en het is niet meer weg te denken uit het normale en bedrijfsleven.

Midden Nederland Techniek kan je hierbij helpen en heeft voor elke situatie wel een passende oplossing. Je geeft aan wat je wensen zijn en wij voeren het voor je uit en geven vooraf de beste en eerlijke adviezen. Wij werken met ervaren monteurs die elke klus aankunnen. Voor kantoren, winkelpanden, fabrieken en meer. We verzorgen alle werkzaamheden, van een uitbreiding van je huidige situatie tot een verlichtingsinstallatie bij je verbouwing of nieuwbouw.

Bijna alle verlichting is maatwerk. Daarom is het advies om een vrijblijvende afspraak in te plannen met een installateur. Ieder project stemmen we altijd in goed overleg met je af en nemen door totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Wij leveren, onderhouden en renoveren verlichting installaties waar je weer jaren mee vooruit kan. Mocht er onverhoopt toch een storing in je elektriciteit netwerk optreden kan je rekenen op correcte service en volledig herstel. We zijn dan zo spoedig mogelijk ter plaatse om het probleem direct te verhelpen voor je.

Binnenverlichting

Verlichting is onmisbaar we zouden er niet meer zonder kunnen. Van hanglamp tot wandlampen en vloerlamp, verlichting is een belangrijke toevoeging aan je interieur of exterieur. Verlichting zorgt voor sfeer en heeft een praktische functie.

Midden Nederland Techniek heeft door zijn samenwerking met zijn/haar partners een ruim assortiment aan mogelijkheden waarbij we je kunnen helpen om de juiste verlichting voor je te installeren. Er zijn lampen om iedere kamer in je huis of ieder werkplek of werkplaats binnen je pand prachtig mee te verlichten.

Binnenverlichting is te verkrijgen in alle stijlen van klassieke lampen tot en met de trendy moderne binnenverlichting. Wanneer je de verlichting hebt gekozen kunnen wij uiteraard de door gekocht verlichting ook direct voor je monteren door onze monteurs.

Buitenverlichting

Buitenverlichting hoort uiteraard ook bij de tuin. Het geeft sfeer, is functioneel en geeft een veilig gevoel.

Midden Nederland Techniek biedt aan scala aan buitenverlichting. Van tuin -en buitenverlichting is het aanbod zeer divers, van wandlampen voor buiten tot aan staande tuinverlichting, grondspots en prikspots, allemaal buitenlampen van verschillende materialen zoals rvs of aluminium maar ook in heel veel verschillende kleuren. Het biedt op winteravonden van binnenuit een blik in een sfeervolle extra ruimte en tijdens de zomeravonden nodigt het uit om heerlijk te blijven zitten.

Voor elke stijl van je tuin is wel iets passends te vinden. Het grote verschil zit hem in de aanleg van deze verlichting. Zeer praktisch in gebruik zijn de prikspot, meestal voorzien van stekker en plug-and-play, maar dan moet je wel stopcontacten voor buiten hebben. Wil je je verlichting van binnen uit kunnen bedienen, wordt het nog weer wat ingewikkelder.

Midden Nederland Techniek biedt hierbij een lichtplan, installeren je verlichting snel en kunnen het onderhoud verzorgen. Hierdoor gaat er geen kostbare energie verloren en weert u indringers.