Onderhoud

Voor het behoud en werking van de riolering, leidingen en verschillende installaties is regulier en preventief onderhoud nodig. Vaak kijk je hier niet naar om aangezien dit vaak lang mee gaan, dit wil echter niet zeggen dat onderhoud niet noodzakelijk is. Bij Midden Nederland Techniek checken we graag de condities van uw leidingen, installaties en riolering.

Bij ons kun je gemakkelijk een afspraak laten maken zodat wij langs kunnen komen voor controle. Tijdens het onderhoud wordt alles grondig nagekeken en kan indien nodig direct ingespeeld worden op slijtage of andere voorkomende storingen. Zo ben je altijd voor en weet je altijd waar je aan toe bent.

Ben je benieuwd wat we nog meer doen neem gerust contact met ons op of vul vrijblijvend het contactformulier in en wij beantwoorden spoedig je vraag.

Storing melden?

Neem gerust contact met ons op voor het melden van storingen of eventueel defecten. Is het dringend of twijfel je groom dan niet om met ons te contacteren. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Contactgegevens

Adres
Duinbeek 14
6715 GT  Ede

Contact
06 176 808 05
info@middennederlandtechniek.nl

Openingstijden
Maandag:             08:00 -18:00
Dinsdag:               08:00 -18:00
Woensdag:           08:00 -18:00
Donderdag:          08:00 -18:00
Vrijdag:                 08:00 -18:00
Zaterdag:              Gesloten
Zondag:                Gesloten

Onderhoud CV ketel

Je CV ketel maakt jaarlijks wat uren, het is verstandig en raadzaam om hier met regelmaat te laten kijken en onderhoud te laten uitvoeren.

Bij Midden Nederland Techniek kunnen we dit voor je uitvoeren, Tijdens de onderhoudsbeurt wordt er gekeken door een van onze specialisten naar defecten of kleine defecten die we meteen kunnen repareren. Hiermee voorkom je dat het probleem groter wordt. Na afloop van de onderhoudsbeurt bent u weer zeker van een veilige installatie die naar behoren functioneert. Bovendien blijft u op deze manier verzekerd van een zo zuinig mogelijk werkende installatie.

Wanneer cv ketel vervangen ?

Het is verstandig om je cv ketel ongeveer om de 15 jaar te vervangen, na aantal jaren slijten en werken de cv ketels nou niet echt meer naar behoren en kunnen vaker defecten vertonen. Bij vervanging weet je 100% zeker dat je er weer voor een langere periode tegenaan kunt gaan en blijf je het juiste rendement behalen van je nieuwe cv ketel.

Wil je voor de zekerheid een check laten uitvoeren, of wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?  Neem dan gerust contact met ons op en we geven je een passend advies op je basis van je behoeftes.