Over ons

Welkom bij Midden Nederland Techniek Wij danken u hartelijk voor uw getoonde interesse in ons bedrijf, wij stellen ons graag even aan u voor !

Midden Nederland Techniek staat voor persoonlijk zakendoen. Als opdrachtgever heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen. Onze specialisten hebben hart voor hun vak en de juiste kennis om u te helpen bij problemen of eerlijke adviezen uit te brengen voor u als opdrachtgever.

Midden Nederland Techniek is een veelzijdig installatiebedrijf dat zicht niet alleen focust op elektrotechniek of in loodgieter maar juist bredere assortiment heeft op diensten en services. Wij kijken naar het bredere plaatje en geven hierbij passende advies wat volgens uw eisen en wensen past.

Door gebruik van innovatieve technieken en ideeën creëren we een aangename werk en-leefomgeving en waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en milieu.

Missie en Visie

Midden Nederland Techniek kiest voor langdurige relaties met haar opdrachtgevers.  Op basis van transparante en open conversatie dat is het sleutel tot succes om samen te werken aan oplossingen die werken. Dat vraagt de nodige creativiteit en flexibiliteit van onze medewerkers die getraind zijn op de juiste manier en gestimuleerd zijn door ons als bedrijf.

Wij geloven heilig in zaken doen met mensen. Dit functioneert het beste als transparantie en het nakomen van afspraken leidend zijn. Wij werken en geloven in langlopende relaties en zien alle klanten als partners. Op technisch gebied passen we waar nodig en kan duurzame technieken toe.

We geloven dat alle klanten ontzorgd willen worden en de totale verantwoordelijkheid voor zijn techniek uit handen geven aan de juiste opdrachtgever. Daarin bieden wij onze services aan om dat ook voor onze partners te regelen. Van Integraal ontwerpen tot techniek wij regelen het allemaal.

Midden Nederland Techniek wil voorop lopen in technologie en duurzaamheid. Wij kijken hierbij met gedegen beleid en de inzet van alle noodzakelijke middelen. Onze groei heeft niet alleen betrekking tot cijfers en hoge winst maar juist door onze mensen te investeren en te stimuleren om te ontwikkelen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ben je geïnteresseerd wat wij voor je kunnen betekenen zowel particulier als zakelijk neem vrijblijvend contact met ons op. wij stellen ons graag aan je voor en denken met je mee naar je wensen en visie.

Contactgegevens

Adres
Duinbeek 14
6715 GT  Ede

Contact
06 176 808 05
info@middennederlandtechniek.nl

Openingstijden
Maandag:             08:00 -18:00
Dinsdag:               08:00 -18:00
Woensdag:           08:00 -18:00
Donderdag:          08:00 -18:00
Vrijdag:                 08:00 -18:00
Zaterdag:              Gesloten
Zondag:                Gesloten